Nicolas Morel Osteopaat D.O.

Openingsuren : Op afspraak
 - Maak een afspraak: Osteopathie - Kinesitherapie

Team

Nicolas Morel

Osteopaat D.O.

Na zijn opleiding kinesitherapie begon Nicolas Morel aan de opleiding osteopathie aan het Flanders International College of Osteopathie (FICO). In 2011 behaalde hij er zijn D.O.-titel.

Nicolas is geboeid door het beroep waar vooral de holistische aanpak in de osteopathie hem fascineert. Dit laat hem toe om de houding, de mobiliteit, het comfort in het dagelijks leven van zijn patiënten te verbeteren en letsels te voorkomen.

Door verschillende bijscholingen, cursussen en seminaries in het binnen- en buitenland bouwt hij zijn eigen praktijk uit met nieuwe inzichten en de meest recente osteopatische behandeltechnieken.

Kobe Osselaer

Kinesitherapeut

De liefde voor het sporten is al sinds mijn jonge jaren aanwezig, jammer genoeg ging dit gepaard met enkele blessures. Maar door deze tegenslagen werd mijn interesse in het menselijk lichaam aangewakkerd. Deze interesse werd later nog meer geprikkeld door de lessen anatomie en fysiologie die ik kreeg tijdens mijn opleiding ‘sportwetenschappen’.

Hierna werd de stap naar de opleiding ‘revalidatiewetenschappen en kinesitherapie’ aan de Ugent snel gemaakt, waar ik 5 jaar later (2022) het Master of science diploma in ontvangst mocht nemen.
Ook tijdens mijn studentenjaren heb ik niet stilgezeten. Ik was zowel kine van de 1e ploeg van Tenstar Melle, en de zaalvoetbalploeg ZVC Den Appel, waar ik beide tot op heden actief ben.
2022 is ook het jaar waarin ik ben gestart aan het postgraduaat ‘Dry Needling’ en het 5-jaar durende postgraduaat ‘Osteopathie’.