Nicolas Morel Osteopaat D.O.

Openingsuren : Maandag tot vrijdag op afspraak
 - Maak een afspraak bij de osteopaat

Team

Nicolas Morel

Osteopaat D.O.

Na zijn opleiding kinesitherapie begon Nicolas Morel aan de opleiding osteopathie aan het Flanders International College of Osteopathie (FICO). In 2011 behaalde hij er zijn D.O.-titel.

Nicolas is geboeid door het beroep waar vooral de holistische aanpak in de osteopathie hem fascineert. Dit laat hem toe om de houding, de mobiliteit, het comfort in het dagelijks leven van zijn patiënten te verbeteren en letsels te voorkomen.

Door verschillende bijscholingen, cursussen en seminaries in het binnen- en buitenland bouwt hij zijn eigen praktijk uit met nieuwe inzichten en de meest recente osteopatische behandeltechnieken.

Charlotte Soetaert

Kinesitherapeute

Charlotte behaalde in juni 2017 aan de Universiteit van Gent haar diploma ‘Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie’ (Musculoskeletale). Ze volgt samen met Ellen de opleiding ‘Myofasciale therapie – dry needling’. Daarnaast studeert ze ‘Osteopathie’ aan The International Academy of Osteopathy. Haar interesses zijn sportbegeleiding, blessurepreventie en de invloed van voeding, beweging en lifestyle op (pijn)klachten en sportprestaties. In haar vrije tijd is ze bezig met sport, vrienden of is ze te vinden in een stukje natuur. Charlotte is sinds midden februari 2018 actief in praktijk Osteomorel.

Ellen Maes

Kinesitherapeute

Ellen behaalde in juni 2017 haar diploma ‘Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie’ (Musculoskeletale) aan de Universiteit van Gent. De opleidingen die voor haar nog op het programma staan zijn Manuele therapie aan de UGent, Myofasciale met dry needling bij Trigger vzw en Redcord.
Verder is ze ook geïnteresseerd in voeding bij sporters en sportbegeleiding.
In het dagelijks leven is Ellen voornamelijk bezig met sportieve activiteiten. Ieder weekend begeleidt ze een dameswielerclub in Anzegem en de rest van de week speelt ze hockey bij Constantia in Waregem.